Grafomranding Tijdelijk of Permanent

Een (tijdelijke) grafomranding is een van de services die ik aanbied, dit is ter overbrugging tussen de begrafenis en het plaatsen van de gedenksteen. Na de begrafenis is het graf bedekt met de bloemen van de uitvaart, maar deze zullen gaan verwelken en na enkele weken is er berg met aarde overblijft. Terwijl dit juist de periode is dat u het graf van uw dierbare(n) het meeste zult gaan bezoeken. De periode tussen het begraven en het plaatsen van de gedenksteen duurt vaak wel een half jaar of langer. Om het graf in deze periode er tip top bij te laten staan bied Grafverzorging De Veluwe u de optie om een (tijdelijke) omranding te plaatsen, dit is een kader gemaakt van Cortenstaal.

Deze omranding kan geheel naar uw wens ingedeeld worden met natuurljke materialen, ik bied onder andere het volgende aan:
– Grind
– Boomschors
– Glassteentjes
– Tuinaarde met beplanting naar keuze
– Schelpen

Met een (tijdelijke) grafomranding is het graf netjes verzorgd in de periode tussen de begrafenis en het plaatsen van de uiteindelijke gedenksteen. Een verzorgde rustplaats is heel belangrijk in de eerste maanden van rouw. Het aanbrengen van deze omranding doe ik uiteraard in overleg met u. U ontvangt een bericht wanneer deze geplaats is. In overleg met u of de steenhouwer zal ik de omranding weer verwijderen zodat de definitieve gedenksteen geplaats kan worden. Mocht u deze omranding toch liever als permanent op het graf van uw dierbare(n) willen hebbben is dit mogelijk, ik kan dan een op maat gemaakte offerte voor u maken.

De prijs van de (tijdelijke) grafomranding is v.a. € 217,-

Enkele voorbeelden

Stijlvolle omranding met plantarrangement …. Vanaf € 278,-

Stijlvolle omranding met diverse groepen met planten …. Vanaf € 280,-

Stijlvolle omranding met diverse groepen met planten en een symbolische levenslijn …. Vanaf € 299,-

Stijlvolle omranding met tijdelijk persoonlijk naambordje, invulling is nader te bepalen …. Vanaf € 217,-

Aanvullende informatie:
De aangegeven prijzen zijn op basis van verhuur voor een periode van 6 maanden, korter of langer is in overleg mogelijk en ik zal dan een ander tarief voor uw berekenen. Het is ook mogelijk om de tijdelijke grafomranding voor vast te gebruiken, Grafverzorging De Veluwe informeert u graag over de mogelijkheden.

Gedenktekens:
Na een begrafenis duurt het meestal een half jaar of langer, voordat de gedenksteen geplaatst kan worden. Om te zorgen dat de overledene geen moment anoniem is heb ik diverse varianten aan naambordjes, kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden.

Iedere persoon is anders en daarom biedt Grafverzorging De Veluwe een groot bestand met geschikte foto’s van de natuur, hobby’s, dieren, spreuken, symbolen en nog veel meer. Ook is het mogelijk een (pas)foto van uw dierbare(n) op het naambordje te drukken. Kunt u niet vinden wat u zoekt, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.