Na een begrafenis is het graf bedekt met veel bloemen, de bloemen verwelken waarna er een berg met aarde overblijft. De periode tussen het begraven en het plaatsen van de gedenksteen duurt vaak wel een half jaar of langer. Grafverzorging De Veluwe kan een (tijdelijke) omranding plaatsen, dit is een kader gemaakt van Cortenstaal die geplaatst kan worden op het graf van uw dierbare.

Deze omranding kan opgevuld worden met:
– grind
– boomschors
– glassteentjes
– tuinaarde met beplanting naar keuze
– schelpen

Met een tijdelijke omranding is het graf netjes verzorgd in de periode tussen de begrafenis en het plaatsen van de uiteindelijke gedenksteen. Een verzorgde rustplaats is heel belangrijk in de eerste maanden van rouw.

Voorbeelden
Stijlvolle omranding met plantarrangement …. Vanaf € 278,-

Stijlvolle omranding met diverse groepen met planten …. Vanaf € 280,-

Stijlvolle omranding met diverse groepen met planten en een symbolische levenslijn …. Vanaf € 299,-

Stijlvolle omranding met tijdelijk persoonlijk naambordje, invulling is nader te bepalen …. Vanaf € 217,- ** De aangegeven prijzen zijn op basis van verhuur voor een periode van 6 maanden, korter of langer is in overleg mogelijk en ik zal dan een ander tarief voor uw berekenen. Het is ook mogelijk om de tijdelijke grafomranding voor vast te gebruiken, Grafverzorging De Veluwe informeert u graag over de mogelijkheden.**

Gedenktekens:
Na een begrafenis duurt het meestal een half jaar of langer, voordat de gedenksteen geplaatst kan worden. Om te zorgen dat de overledene geen moment anoniem is kan ik u de volgende naambordjes aanbieden.

Grafverzorging De Veluwe beschikt over een groot bestand met geschikte foto’s, ook is het mogelijk een pasfoto van de overledene op het naambordje te drukken, informeer naar de mogelijkheden.