Grafverzorging De Veluwe kan u helpen bij het onderhouden van de gedenksteen van uw dierbare(n).
Om het voor u als nabestaande wat makkelijker te maken, bied ik u diverse mogelijkheden op basis van verschillende onderhoudspakketten.

Als u meer of andere werkzaamheden wilt, dan kan ik in overleg met u een persoonlijk onderhoudspakket samenstellen waarin u aangeeft hoe vaak u de werkzaamheden wenst. Grafverzorging De Veluwe zorgt ervoor dat de gedenksteen een waardige en persoonlijke uitstraling krijgt en/of behoudt.

De onderhoudspakketten worden hieronder weergegeven.
De vermelde prijzen gelden voor enkele graven met een maximale afmeting van 100 x 200 cm (dit is standaard). Voor de prijs van een onderhoudspakket van een graf met een afwijkende afmeting, zoals een dubbelgraf, kindergraf, urnengraf of een ander soortgraf, kun u altijd contact met mij opnemen. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, maak ik graag een offerte op maat voor u.

Onderhoudspakketen

De kosten voor het pakket ‘Zonnehoed’ bedragen €49,-

De kosten voor het pakket ‘Margriet’ bedragen €98,-

De kosten voor het pakket ‘Hortensia’ bedragen €147,-

De kosten voor het pakket ‘Verbena’ bedragen €196,-

Voor de kosten van dit pakket geef ik u een persoonlijke offerte.

*Ik kan u adviseren en doorverwijzen met betrekking tot het herstellen van de gedenksteen, op al onze onderhoudspakketten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bovengenoemde prijzen van de onderhoudspakketten zijn inclusief btw en bezorgkosten.
Deze prijzen zijn geldig in een straal van 10 kilometer rondom Apeldoorn op basis van de ANWB routeplanner. Buiten deze straal komt er €0,26 ct bij per gereden kilometer.