Inscriptie's , afbeeldingen en sierranden inschilderen

U herkent het mischien wel, u heeft een aantal jaar geleden een mooie gedenksteen laten plaatsen maar de letters worden vaal en niet goed meer leesbaar. Door de weersinvloeden kan het zo zijn dat de verf gedeeltelijk of geheel loslaat, waardoor de gedenksteen niet meer de uitstraling heeft die u voor ogen had.

Een nieuwe verflaag kan de gedenksteen een complete nieuwe uitstraling geven. Ik verwijder eerst handmatig de oude verf, daarna breng ik de nieuwe verf aan met een penseel. De kleuren welke ik het meest gebruik zijn, zwart, wit, goud en zilver.

Doordat elke gedenksteen anders is kan ik hier niet direct een prijs neerzetten, ik maak graag een vrijblijvende offerte voor u. In de offerte bespreek ik al uw wensen, wilt u alleen de letters of ook de afbeeldingen en sierranden. Ook kan ik een deelofferte maken, zodat u per onderdeel te zien krijgt wat het kost zodat u het eventueel in stappen kan doen mocht u dit willen.

Het inschilderen kan alleen plaatsvinden in de lente / zomermaanden bij droge weersomstandigheden, hiervoor moet het een aantal dagen voor en na het schilderen droog zijn. Ik zal u ten alle tijde op de hoogte houden over de voortgang van het onderhoud aan de gedenksteen van uw dierbare(n).

Met de knop hieronder kunt u direct een mail naar ons sturen, vermeld hierin dan graag uw wensen. De locatie/ nummer van de steen op de begraafplaats, en bijvoorkeur een foto van de steen. Ik ga ten alle tijden naar de gedenksteen om te kijken voordat ik een offerte uitbreng zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Vraag uw offerte aan!

Voor

Na

Bij dit graf heb ik grootschalig onderhoud uitgevoerd. De steen is volledig handmatig gereinigd, onkruid vrijgemaakt rondom en op het graf, het grind vervangen en de letters op nieuw ingeschilderd met een penseel. De klant heeft gebruik gemaakt van het gratis gedenklicht welke wij aan het eind van het onderhoud kunnen plaatsen.

~~ In verband met de privacy van mijn klant heb ik de herkenbare gegevens onleesbaar gemaakt. ~~