Verse seizoensbloemen op het graf geleverd in bijpassende steekvaas.

  1 x per jaar,welke maand in overleg
  € 24,50  2 x per jaar,welke 2 maanden in overleg
  € 44,50

  3 x per jaar,welke 3 maanden in overleg
  € 64,50

  4 x per jaar,welke 4 maanden in overleg
  € 84,50

  12 x per jaar, elke maand
  € 274,50

* Bij het nieuwe bezoek, zullen wij de oude bloemen weggooien en indien na wens nieuwe plaatsen. Bovengenoemde prijzen van de abonnementen zijn inclusief btw en bezorgkosten. Deze prijzen zijn geldig in een straal van 10 kilometer rondom Apeldoorn op basis van de ANWB routeplanner. Buiten deze straal komt er €0,26 ct bij per gereden kilometer.


Plantenabonnement


Plantenarrangement in rietenmand of soortgelijke.

  1 x per jaar
  Seizoen naar keuze
  vanaf € 44,00

  2 x per jaar
  najaar – zomer
  vanaf € 88,00

  3 x per jaar
  lente – zomer – najaar
  vanaf € 132,00

  4 x per jaar
  lente – zomer – najaar – winter
  vanaf € 176,00

De plantenabonnementen die ik u aanbied worden geleverd in een rietenmand zoals de afbeelding hierboven of soort gelijk. Het is ook mogelijk om de planten te poten in een aanwezig plantvakje. Tijdens mijn bezoek zal ik onkruid en oude planten verwijderen en de nieuwe seizoensplanten plaatsen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld violen in het voorjaar, begonia’s in de zomer, en chrysanten in de herfst. *Tegen een meer prijs kan ik de bloemenaarde vervangen en zal ik de meststoffen aanvullen.

Bovengenoemde prijzen van de abonnementen zijn inclusief btw en bezorgkosten.
Deze prijzen zijn geldig in een straal van 10 kilometer rondom Apeldoorn op basis van de ANWB routeplanner. Buiten deze straal komt er €0,26 ct bij per gereden kilometer.


Kaart of herinneringslint


Het boeket kan voorzien worden van een kaart of een herinneringslint,
de kaarten in klein formaat hebben wij in 3 verschillende soorten, blanco, een laatste groet en rust zacht. Het herinneringslint is verkrijgbaar in de volgende kleuren en heeft standaard een zilveren bedrukking. Elke gewenste tekst is mogelijk en tevens kunnen er symbolen op het lint bedrukt worden, de linten printen wij in eigen beheer.

  – Rood
  – Mint groen
  – Blauw
  – Roze
  – Paars
  – Oranje

De kosten van een lint zijn: € 2,95
De kosten van een kaart zijn: € 1,95De extra’s
Grafverzorging De Veluwe kan tegen meerprijs extra een herinneringskaars € 1,95 voor u plaatsen, het bijvullen van een bestaande olielamp behoord ook tot de mogelijkheid.Staat uw optie er niet tussen of wilt u graag een van de abonnementen combineren met een van onze onderhoudspakketten, neem dan contact met ons op dan maken we een offerte op maat die geheel aan uw wensen voldoet.