Bloemen en Planten service

Verse bloemen op het graf

Wilt u graag op speciale dagen een beetje extra aandacht voor uw dierbare(n) door middel van bloemen dan kan ik dat voor u verzorgen! Denk hierbij aan de verjaardag, dag van overlijden, trouwdag maar ook bijvoorbeeld met moeder-/ vaderdag of de feestdagen.

De verse snijbloemen voor op het graf worden standaard geleverd in een bijpassende steekvaas zodat er altijd een geschikte vaas is waar de bloemen goed tot zijn recht komen. We kunnen ook herdenkingsbloemstukken leveren, deze zijn op oase gestoken en worden geleverd op een waterschotel.
Graag kom ik met u in contact om uw specifieke wensen en data door te spreken zodat ik een passende aanbieding voor u kan verzorgen.

De prijs van deze service is v.a. € 25,-

Bij het nieuwe bezoek, zullen wij de oude bloemen weggooien en indien na wens nieuwe plaatsen. Bovengenoemde prijzen van de abonnementen zijn inclusief btw en bezorgkosten. Deze prijzen zijn geldig in een straal van 10 kilometer rondom Apeldoorn op basis van de ANWB routeplanner. Buiten deze straal komt er €0,26 ct bij per gereden kilometer.

(Seizoens-) planten op het graf

Het plaatsen van planten op of rond het graf is vaak een hele klus om alles op de plaats van bestemming te krijgen, het fijne is dat ik dat voor u uit handen kan nemen. Door de jaren lange ervaring in de plantensector weet ik precies welke planten geschikt zijn voor bij het graf, denk hierbij aan zon en schaduw maar ook aan droge of vochtige grond, ik ben hier graag een adviseren rol in zodat het graf er altijd mooi bij staat.

De plantenabonnementen die ik u aanbied worden geleverd in een passen mand of schaal , net waar de voorkeur naar utigaat. Het is ook mogelijk om de planten te poten in een aanwezig plantvakje of op het graf zelf.

Tijdens mijn bezoek zal ik het grove onkruid en oude planten verwijderen en de nieuwe (seizoens)planten plaatsen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld violen in het voorjaar, begonia’s in de zomer, en chrysanten in de herfst, eventueel in combinatie met voorjaarsbolletjes.
*** Tegen een meer prijs kan ik de bloemenaarde vervangen en zal ik de meststoffen aanvullen. ***

De prijs van deze service is v.a. €25,-

Bovengenoemde prijzen van de abonnementen zijn inclusief btw en bezorgkosten.
Deze prijzen zijn geldig in een straal van 10 kilometer rondom Apeldoorn op basis van de ANWB routeplanner. Buiten deze straal komt er €0,26 ct bij per gereden kilometer.

Extra service

In overleg is er veel mogelijk! Zo heb ik naast het verzorgen van de bloemen en de planten een ruim scala aan extra opties die in overleg tegen meerprijs geplaats kunnen worden op of bij de gedenksteen / graf. Denk hierbij aan het plaatsen van een herinningslicht of het bijvullen van de olielamp, bent u geïnteresseerd vraag gerust naar de mogelijkheden.

Staat uw optie er niet tussen of wilt u graag een van de abonnementen combineren met een van onze onderhoudspakketten, neem dan contact met ons op dan maken we een offerte op maat die geheel aan uw wensen voldoet.

Onderstaande een kleine selectie aan producten welke ik kan leveren bij uw dierbar(n) op of rond de gedenksteen / graf.